Fideksen Apokryfit etsivät kirjoittajaa!

Hei! Oletko se juuri Sinä, jonka apua tarvitaan? Fideksen Apokryfit etsivät täytettä!

Fideksen Apokryfit ovat tosiaan ei-niin vakavasti otettava, vähän humoristinen verkkojulkaisu, joka julkaistaan Fideksen verkkosivuilla sekä Fideksen Facebook-ryhmässä. Tänä syksynä saat luvan tuoda kaiken aiheesi liittyen rippikouluun, tuohon mielipiteitä herättävään kristilliseen siirtymäriittiin.

Jos sinulla on jotain, niin humoristista kuin vakavampaakin tekstiä, tarinaa, kuvia, gifejä, pakinoita, vitsejä, haastatteluita tai melkein mitä vain rippikouluun liittyvää materiaalia, niin ota yhteys minuun! Löydät minut, sihteerinne Iiro Pyrhösen Facebookista tai voitte laittaa sähköpostia osoitteseen sihteeri@fidesostiensis.fi.

Deadline on 4.11!

Juuri sinun antama panostuksesi tekee tästä julkaisusta mahtavan! Nyt eikun brainstorm käyntiin ja ideoimaan! 🙂

Terveisin

Sihteeri

Vastaa