Akava hakee korkeakouluharjoittelijaa

Akava aloittaa korkeakouluharjoittelijaohjelman syksyllä 2019. Rekrytoimme nyt ensimmäistä harjoittelijaa aloittamaan kanssamme syksyllä 2019.

Onko sinulla näkemystä ja kokemusta sosiaalisesta mediasta, tapahtumajärjestämisestä tai videoiden tekemisestä? Haluatko oppia lisää ja jakaa osaamistasi muille? Oletko toiminut järjestötyössä opintojesi tai harrastustesi kautta? Haluatko olla mukana pohtimassa miten nuorten aikuisten ammatillista järjestäytymistä voi edistää?

Hae Akavaan harjoitteluun!

Tavoitteena nuorten työelämän kehittäminen

Akava on korkeakoulutettujen työmarkkinakeskusjärjestö. Toimimme keskusjärjestönä 36 jäsenliitolle, joissa on yli 600 000 jäsentä. Harjoittelija toimii järjestäytymisen edistämisen tiimissä tehden tiivistä yhteistyötä viestinnän ja Akavan opiskelijoiden kanssa. Harjoittelijan työnkuvaan kuuluvat monipuoliset järjestötyöt, jotka painottuvat erityisesti nuorten aikuisten työelämäasioihin.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, jota saat itse olla mukana rakentamassa. Saat käytännön työkokemusta ja kartutat tietojasi työelämästä ja sen kehittämisestä. Saat tueksesi huipputiimin sekä Akavan ja jäsenliittojen laajat verkostot. Harjoittelusta maksetaan 1300 € / kk, lisäksi tarjoamme työsuhde-etuja. Harjoittelu kestää n. 3 kk. Toimistomme sijaitsee Helsingin Itä-Pasilassa.

Toivomme sinulta

  • Olet korkeakouluopiskelija yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa
  • Pystyt sitoutumaan työskentelyyn kanssamme kolmen kuukauden ajaksi
  • Osaamista sosiaalisesta mediasta, videoista tai tapahtumien tekemisestä
  • Oma-aloitteisuutta ja rohkeutta esittää meille ajatuksiasi, ideoitasi ja näkemyksiäsi
  • Innostusta ja motivaatiota tehdä uutta sekä valmiutta rutiiniluonteisiin tehtäviin
  • Kiinnostusta tai kokemusta järjestötyöstä

Lisätietoja:

Lisätietoja antaa  kehityspäällikkö Kristiina Kokko p. 050 342 3654

Lähetä videohakemuksesi ansioluetteloineen 10.9.2019 mennessä: kristiina.kokko@akava.fi

 

Akava hakee korkeakouluharjoittelijaa

Vastaa