Pappisliiton opiskelijatoimikuntaan Fideksen edustajaksi

Fides Ostiensis etsii vuodelle 2020 uutta edustajaa Pappisliiton opiskelijatoimikuntaan. Fideksellä on kaksi edustajaa Pappisliitossa, jotka valitaan yleensä kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Nyt on kuitenkin tilanne, jossa toinen edustajista joutuu jättämään kauden kesken, ja tarvitsemme hänen tilalleen uuden edustajan tälle kaudelle (2019-2020). Edustajat toimivat Joensuun teologian opiskelijoiden äänenä liiton suuntaan ja ovat samalla tuomassa liittoa lähemmäksi opiskelijoita. Opiskelijatoimikunnalla on kokouksia noin 4-6 kertaa vuodessa. Tästä toimesta on myös mahdollista päästä muihin edustustehtäviin, esimerkiksi AKI-liittojen tai Pappisliiton hallitukseen opiskelijaedustajaksi.

Mikäli kiinnostuit laita hakemus osoitteeseen sihteeri.fidesostiensis@gmail.com viimeistään 14.1. Kerro hakemuksessa vähän itsestäsi, miksi haluat kyseiseen tehtävään, miksi juuri sinä olisit hyvä valinta Fideksen edustajaksi Pappisliittoon, sekä mahdollinen aiempi kokemuksesi, joka hyödyttäisi sinua kyseisessä tehtävässä.

Vastaa