Varjoviisut 2020

Fides Ostiensis proudly presents: Varjoviisut 2020!

Haluatko räjähtävän päätöksen kuluneelle lukuvuodelle? Kaipaatko kevääseesi modulaatiota? Tuntuuko sinusta, etteivät ihmiset toivo tarpeeksi maailmanrauhaa? Haluaisitko vaihtaa ikuisen siperiatuulen tuulikoneisiin?

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen ”kyllä”, on tämä tapahtuma juuri sinua varten. Vietetään yhdessä iloinen ilta etsien sitä all-time-ultimate-kaikkien-aikojen-euroviisua, joka liikuttaa jokaista kuulijaa ja ansaitsee 1000 pistettä!

Kuinka se toimii?

Ennakkovalmistelut:

Varjoviisut toteutetaan Fideksen Discord-kanavalla levyraatina, jossa jokainen osallistuja valitsee itselleen maan ja omalta maaltaan bestest ever -viisubiisin, jolla lähteä kisaan mukaan. Ainoana kriteerinä on, että kappale on jonain vuonna ollut mukana Euroviisujen loppukilpailussa. Jokaiselta maalta sallitaan vain yksi kappale, mutta vuodella ei ole väliä. Kappale tulee löytyä YouTubesta, mielellään alkuperäisenä Euroviisu-esityksenä, mutta tämän puuttuessa myös levytetty versio hyväksytään. Halutessasi voit myös koota pienen esittelyn valitsemastasi maasta tai sen viisuhistoriasta. Varaa maasi ilmoittamalla se Facebook-tapahtumassa https://www.facebook.com/events/566642324228068/ olevaan kommenttiketjuun tai lähettämällä sähköposti Fideksen sihteerille sihteeri.fidesostiensis@gmail.com ja valittuasi kappaleen lähetä sen tiedot ja linkki videoon Fideksen sihteerille viimeistään 16.5. klo 16 mennessä.

LISTA JO VARATUISTA MAISTA:

 • 🇦🇿 Azerbaidžan
 • 🇧🇬 Bulgaria
 • 🇮🇸 Islanti
 • 🇮🇹 Italia
 • 🇬🇷 Kreikka
 • 🇲🇩 Moldova
 • 🇲🇪 Montenegro
 • 🇳🇴 Norja
 • 🇸🇪 Ruotsi
 • 🇩🇪 Saksa
 • 🇸🇰 Slovakia
 • 🇫🇮 Suomi
 • 🇹🇷 Turkki
 • 🇺🇦 Ukraina
 • 🇷🇺 Venäjä
 • 🇪🇪 Viro

Tapahtuman kulku:

Tapahtuma koostuu osallistujien valitsemien viisujen striimaamisesta ja mahdollisista pienistä välijuonnoista. Tämä tapahtuu Fideksen Discordissa tapahtumaa varten luodulla kanavalla. Lisäksi käytössä on tekstikanava, jolla voi jakaa parhaita viisumuistoja ja fiiliksiä kuulluista kappaleista.

Äänestäminen:

Jokainen OSALLISTUJA arvioi kilpakumppaniensa valitsemat viisut ja jakaa virallisen Euroviisu-pisteasteikon mukaiset pisteet (1-8, 10, 12) näiden kesken. Pisteet ilmoitetaan, kun kaikki edustusviisut on kuultu. Jos osallistujia on vähemmän kuin 10, muokataan pisteasteikkoa sen mukaiseksi.

Lisäksi jaetaan yksi pistesatsi YLEISÖÄÄNESTYKSELLÄ, joka tapahtuu Discordissa tapahtuman tekstikanavalla. Tähän äänestykseen voivat osallistua kaikki, vaikkeivät olisi omaa viisua kilpailuun tuoneetkaan.

MITÄ: Fideksen Varjoviisut 2020!

MISSÄ: Fideksen Discordissa!

MILLOIN: Lauantaina 16.5. klo 17

MIKSI: ”There’s not enough silliness in the world. Eurovision helps to keep it balanced.” -Terry Wogan

Linkki Fideksen Discordiin: https://discord.gg/5yA83fq?fbclid=IwAR0p3zavZSSnnrNYp5FqNsHSia0l4xAGNjj1HzIdY2mj54NPo48EMZPX2QM

Vastaa