Mitä Fides tekee? Juhlavastaava vastaa

Moi! 

Mie oon Tanja, toiminut tämän hallituskauden juhlavastaavana. 

Vuosijuhla tarkoittaa Fides Ostiensis Ry:n ainejärjestön vuosittain kaavailtua tapahtumaa, jolloin juhlitaan hienoissa puvuissa ainejärjestön toiminnan juhlaa! Tilaisuudessa ruokaillaan ja pidetään hauskaa kavereiden kanssa, jatkoja unohtamatta! Vuosijuhla rakentuu aina tietyn teeman ympärille, johon saa itse hyvin pitkälti vapaat kädet! Juhlavastaavan tehtäviin kuuluu mm. kutsujen lähettäminen, ruokailun ja tilojen varaus, koristeiden ja muun tarpeellisen hankinta! Vuosijuhlaan kuuluu myös päivällä järjestettävä juhlaluento-tilaisuus, johon kutsutaan asiantuntijoita puhumaan perinteisesti teemaan liittyvistä aiheista! 

Puurojuhla on huomattavasti vapaamuotoisempi tilaisuus, jossa juhlitaan syyslukukauden päättymistä. Puurojuhlassa perinteisesti fuksit ovat järjestäneet puhetta tai esitystä muille opiskelijoille ja henkilökunnalle. Puurojuhlassa myös tapahtuu hallituksen vaihto! 

Juhlavastaava vastaa pääsääntöisesti Fideksen vuosijuhlan sekä puurojuhlan valmistelusta ja toteutuksesta yhdessä vuosijuhla- tiiminsä kanssa! Yhteistyötä tehdään monien eri tahojen kanssa niin hallituksen sisällä sekä sen ulkopuolella, vaikuttamaan pääsee varmasti. Juhlavastaava voi toimia ( niin halutessaan) myös apuna muissa Fideksen tapahtumissa ja tilaisuuksissa. 

Jos juhlavastaavan tehtävistä nousee kysymyksiä, voi yhteyttä ottaa minuun. Juhlavastaavan tehtävään perehdytetään ja apua saa kysyä aina! 

Terkuin,

Tanja