Spiritualiteettivastaava

Ekumeeninen ote on kiinteä osa Fideksen spiritualiteettia. Ekumeeninen rukousviikko, ristisaatto ja vastuuviikko järjestetään yhteistyössä ortodoksisen teologian opiskelijoiden ja Pistis ry:n kanssa.
Teologi-illat, joiden painotus on kirkollinen tai kirkkopoliittinen sekä yleismaailmallinen keskustelu ja kirkon alalle suuntaavien ammatti-identiteettiä vahvistava toiminta on yhdessä edunvalvontavastaavan kanssa spiritualiteettivastaavan tehtävissä. Samoin lauluillat, kirkolliset sekä uskonnolliset vierailut ja ekskursiot kuuluvat hänen toimenkuvaansa. Fides järjestää yhdessä mahdollisten yhteistyökumppaneiden kanssa matkoja Papistonpäiville, Kirkkopäiville, hiippakuntiin ja muihin kohteisiin kysynnän, kiinnostuksen ja mahdollisuuksien mukaan.
Spiritualiteettivastaava toimii Ihmisen kohtaamisen teologiaa –seminaarin työryhmässä ja tarvittaessa ottaa työryhmän myös johtaakseen.

Kaudella 2020 spirrenä toimii Olli Sairanen.

View this post on Instagram

Heippa! Mie oon Noora Lautala, Fideksen tämän vuoden liikuntavastaava sekä varapuheenjohtaja. Opiskelen neljättä vuotta b-linjalla, eli oon tuleva opettaja! Liikuntavastaavana miun tehtäviin kuuluu yllättäen kaikki liikuntaan liittyvä, esim. tapahtumat ja oon vastuussa joka tiistai 20 – 21 länsikadulla järjestettävästä Fideksen salivuorosta. Toivottavasti sieki tulisit sinne, meillä on aina siellä tosi kivaa! Miulle saa laitella viestiä tai tulla nykii hihasta ihan missä asiassa tahansa, myös epävirallisessa! Hei, olen Olli Sairanen, fideksen spiritualiteettivastaava. Olen toisen vuoden opiskelija ja hallituksessa nyt ensimmäistä kertaa. Olen avoin, helposti lähestyttävä henkilö täynnä elämäniloa ja positiivisuutta. Minulle tärkeitä asioita ovat esimerkiksi musiikki, liikunta sekä usko Jumalaan, josta kaikki lähtee. Pidän yhteisöllisyydestä ja odotankin innolla erityisesti kohtaamisia ihmisten kanssa kuluvan vuoden aikana. Minuun voi ottaa yhteyttä esimerkiksi silloin, jos hartauden pitäminen kiinnostaa. Puh. +358 45 77303098

A post shared by Fides Ostiensis ry (@fidesostiensis) on

Vastaa