Edunvalvontavastaava

Fides valvoo läntisen teologian opiskelijoiden etuja vaalimalla hyviä suhteita teologian osastoon ja ylioppilaskuntaan sekä kirjoittamalla kannanottoja pinnalla oleviin aiheisiin.
Edunvalvontavastaava edustaa Fidestä Koulutuksen kehittämisen työryhmässä, Itä-Suomen Yliopiston ylioppilaskunnan edunvalvontajaostossa sekä tekee tiivistä yhteistyötä
ammattiliittojen kanssa. Edunvalvontavastaava toimii luontevana ja luotettavana yhteyshenkilönä teologian opiskelijoiden koulutukseen tai sosiaalipolitiikkaan liittyvissä kysymyksissä ja järjestää ajankohtaisia aiheisiin liittyviä tiedoksiantoja ja teologi-iltoja, joiden painopisteinä mm. opiskelun kehittäminen, opettajakoulutus, yhteiskunnalliset/muut ammatit ja kesätyöhaku. Pyrkii kehittämään ja ylläpitämään suhteita alumneihin ja toimimaan yhteistyössä alumnien kanssa järjestettävissä tapahtumissa.
Fides seuraa valtakunnallista ja paikallista koulutus- ja sosiaalipoliittista kenttää ja ottaa kantaa teologian opiskelijoita koskeviin ajankohtaisiin aiheisiin.

Hallituskaudella 2020 edunvalvontavastaavana toimii Penja Korkkonen.

View this post on Instagram

Terve kaikille! Minä olen Penja Korkkonen ja toimin Fideksen edunvalvontavastaavana tämän vuoden. Hakeuduin tähän tehtävään, koska haluan omalta osaltani olla huolehtimassa teologien hyvinvoinnista. Yksi tärkeimmistä tehtävistäni on toimia äänitorvena opiskelijoiden ja teologian osaston välillä. Mikäli huomaat kehitettävää opiskeluun liittyen tai huomaat, että opiskelijoiden etua tai yhdenvertaisuutta ei kunnioiteta, ottakaa minuun yhteyttä niin voimme korjata tilanteen. Lisäksi toimin ISYY:n edunvalvontajaostossa, eli viestintä siihen suuntaan toimii myös hyvin. Minut tavoittaa sähköpostilla osoitteessa edunvalvonta.fidesostiensis@gmail.com Moi! Olen Jouni, toisen vuoden opiskelija ja toimin Fideksen rahastonhoitajana toista vuotta. Hommani on pitää huolta Fideksen rahaholvista ja että sieltä löytyisi edes kolikko, tai pari. Olen ihmisenä ystävällinen ja tykkään musiikista, urheilusta, ja vähän kaikesta muustakin. Nautin ihmisten kanssa juttelusta ja pitkistä keskusteluista, joten tulkaa vaan rohkeasti juttelemaan.

A post shared by Fides Ostiensis ry (@fidesostiensis) on